KOLLAGEN BEAUTY
Doppelherz system
KOLLAGEN BEAUTY
Колагенски пептиди + екстракт од акаи + биотин + цинк
  • 30 ампули со единечна доза
  • Колагенски пептиди + екстракт од акаи + биотин + цинк
  • Со одличен вкус
Cranberry + Kürbis Cranberry + Kürbis
Doppelherz aktiv
Cranberry + Kürbis
+Витамин Ц + Селен
  • Со 800 mg екстракт од брусница и 200 mg екстракт од
  • семки од тиква како дневна доза
  • Витамин Ц и селен за поддршка и нормална функција на имунолошкиот систем
Германскиот фармацевтски бренд сега достапен и во Република Македонија.
Германскиот фармацевтски бренд сега достапен и во Република Македонија.

Doppelherz се залага за квалитет и искуство повеќе од 100 години. Нашите висококвалитетни производи даваат вреден придонес за поддршка на здравјето и благосостојбата на целото семејство.

Брендот Doppelherz

Doppelherz здравствени производи за целото семејство

Повеќе од 100 години, Doppelherz е познат како бренд на квалитетни производи кои поддржуваат здравје и благосостојба - во целиот животен тек.

Ние користиме само сертифицирани, висококвалитетни состојки во нашите лекови, медицински помагала и додатоци во исхраната. Денес, Doppelherz се залага за одржување на здравјто за целото семејство. Нашето портфолио на производи почнува нагло да се зголемува после развојот на Doppelherz Tonic пред повеќе од 100 години. Без разлика дали за поддршка на вашиот имунолошки систем, за борба против замор и исцрпеност, за одржување на здрава кожа и коса или за зајакнување на вашиот кардиоваскуларен систем: Производите на Doppelherz поддржуваат здрав, активен животен стил на било која возраст.

Основните производи на Doppelherz се неговите популарни додатоци во исхраната, кои содржат оптимални нивоа на хранливи материи како што се витамини, минерали, елементи во трагови и одредени масни киселини. Како и да е, нашата побарувачка за хранливи материи се зголемува за време на бременоста и доењето, како и за време на периоди на стрес или физички напор, што го оптоварува телото. Висококвалитетните додатоци во исхраната на Doppelherz ја подобруваат нашата исхрана кога сме под поголем притисок или не можеме да се храниме правилно.

Ние нудиме производи во вистинска форма за уникатните потреби и вкусови на секој клиент: таблети и капсули кои лесно може да ги голтнете, микро пелети, мешавини од гранулирани пијалоци, течни стапчиња, течни производи, спрејови за нос и капки за очи.

Во 2021 година, Doppelherz ја доби престижната награда BEST BRANDS Top Ten во категоријата Здравје и благосостојба. Покрај успехот на пазарот, оваа награда ја зема предвид и популарноста на брендот меѓу своите потрошувачи.

Doppelherz користи само климатски неутрални процеси за производство на своите производи, балансирајќи ги сите неизбежни емисии на CO2 што произлегуваат од синџирот на процеси за поддршка од признати проекти за заштита на климата.