Doppelherz - асортиман на производи

  1. doppelherz.mk
  2. Продукти
  3. Doppelherz - асортиман на производи

Сите Doppelherz производи

Здравствени производи од Doppelherz - асортиман на производи

Doppelherz е бренд со многу долга традиција. Сеопфатната палета на производи вклучува висококвалитетни витамини, минерали, како и специјални активни состојки.

Во исто време, во текот и развојот на нашите производи размислуваме за состојките и нивните комбинации. Бидејќи засилената здравствена поддршка е исто така често придружена со помош на комбинирани хранливи материи. Ова е причината за  сегашната специјализирана литература постојано да се оценува, а модерните формулации се развиваат во научниот оддел на Queisser Pharma. Поголемиот дел од нашите неодамнешни случувања се развија во лидери на пазарот во многу сегменти и за кратко време во Германија.

Ново развиените форми за дозирање на нашите додатоци во исхраната исто така имаат висок степен на прифаќање кај нашите потрошувачи. Микропелетите за брз и директен внес се добар пример за тоа. Хранливите материи се содржани во форма на фини гранули во облик на бисер кои може да се нанесат директно на јазикот. Така, тие се брзо и директно достапни на телото - идеални за консумирање во движење или во случај некој да има потешкотии да зема таблети. Внимателниот избор на суровини и најновите нутриционистички наоди се основниот предуслов за нашата работа. Можете да бидете сигурни: производите на Doppelherz се за доверба и долгогодишна здравствена компетентност.